Box 3 rubs boars night out

Box 3 rubs boars night out
Terug

Box 3 rubs boars night out

Het Boars NightOut 3 Pack-cadeau bevat al je favoriete smaken waar je van bent gaan houden en waarvan je geniet.

Boar's Night Out Midwest Dust is zo goed dat het je omver blaast. Het weerbericht is binnen en Midwest Dust raast door het land en sleept meer wedstrijdprijzen in de wacht dan we kunnen tellen!

De white lightining  is een van de basislagen in het winnende recept van Boars Night Out! Het is goed als smaaklaag op al het vlees van de barbecue, maar ook op groenten en zeevruchten.

De BBQ rub brengt de Championship BBQ-smaak van Boar's Night Out BBQ naar je achtertuin met onze gastronomische droge rub! Gebruik het op varkensvlees, kip of vis en ontdek een deel van ons winnende smaakprofiel!

Prijs vanaf

€ 39,95

Beschikbaar

  Toegevoegd

Meer informatie

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Reserveer nu het onderhoud van je pelletkachel om zeker te zijn van de zomerprijs.

Wil je jouw pelletkachel(s) tiptop in orde houden of vraagt je kachel service?

Je kan nu tot 30 april een plaats aanvragen voor een onderhoud  van je pelletkachel in de periode van 1 maart tot 15 oktober.

Ondanks de stijging van loonkosten en andere prijswijzigingen hebben we dezefde prijs kunnen aanhouden van verleden jaar.

€210 incl verplaatsing en schouw reinigen van het toestel.

Heb je tijdig geboekt dan ontvang je een bevestiging en maken we dan tijdig de afspraak als we naar je toe kunnen komen.

Klik hier om te reserveren

Wij maken gebruik van cookies

De website van ETecnics maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie