Missie

Missie

Wij ondersteunen particulieren en kleine kmo's in de transitie naar een duurzame en betaalbare verwarming zonder fossiele brandstoffen.

Visie

Visie

De pelletwinkel - E Tecnics zorgt er voor dat particulieren en kleine bedrijven zich vandaag en morgen betaalbaar kunnen verwarmen door het gebruik van houtpellets als brandstof.

Samen met jullie zijn we bekommerd om de toekomst van onze kinderen, en geven oplossingen om te verwarmen, te koken maar ook te kunnen genieten .

Onze producten en diensten, met de focus op pellets, helpen onze klanten om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en te om ambitieuze klimaatdoelstellingen te ondersteunen.

Een correct, eerlijk advies en een stipte uitvoering dragen er toe bij dat we ook van jouw leefomgeving een gezellige warme thuis maken.

Onze realisaties
De rode loper

De rode loper

Wij ontvangen je graag in onze ruime showroom te Roeselare. Je kan er heel wat opstellingen zien van pelletkachels, houtkachels, CV-ketels met pellets, pellet barbecues en toebehoren.

Wil je de warmte van pellets in het echt aanvoelen of kennis maken met de nieuwste trends op de pelletgrills , Kamado grills of pizzaovens?

Wij adviseren jou met plezier om de juiste keuze te maken.  Met, voor wie dat wil, een verse kop koffie of een frisse pint maken we van je bezoek een aangename ervaring

Kan je niet wachten en ben je op zoek naar de kortste weg  om iets te bestellen? Je 24h/24h terecht :  online pelletwinkel 

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Reserveer nu het onderhoud van je pelletkachel om zeker te zijn van de zomerprijs.

Wil je jouw pelletkachel(s) tiptop in orde houden of vraagt je kachel service?

Je kan nu tot 30 april een plaats aanvragen voor een onderhoud  van je pelletkachel in de periode van 1 maart tot 15 oktober.

Ondanks de stijging van loonkosten en andere prijswijzigingen hebben we dezefde prijs kunnen aanhouden van verleden jaar.

€210 incl verplaatsing en schouw reinigen van het toestel.

Heb je tijdig geboekt dan ontvang je een bevestiging en maken we dan tijdig de afspraak als we naar je toe kunnen komen.

Klik hier om te reserveren

Wij maken gebruik van cookies

De website van ETecnics maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie