Missie

Missie

Wij ondersteunen particulieren en kleine kmo's om tegen 2030  de transitie naar een verwarming zonder fossiele brandstoffen te kunnen realiseren.

Visie

Visie

De pelletwinkel - E Tecnics zorgt er voor dat particulieren en kleine bedrijven zich vandaag en morgen betaalbaar kunnen verwarmen door het gebruik van houtpellets als brandstof.

Samen met jullie zijn we bekommerd om de toekomst van onze kinderen, en geven oplossingen om te verwarmen, te koken maar ook te kunnen genieten .

Onze producten en diensten, met de focus op pellets, helpen onze klanten om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en te om ambitieuze klimaatdoelstellingen te ondersteunen.

Een correct, eerlijk advies en een stipte uitvoering dragen er toe bij dat we ook van jouw leefomgeving een gezellige warme thuis maken.

Onze realisaties
De rode loper

De rode loper

Wij ontvangen je graag in onze ruime showrooms te Roeselare. Je kan er heel wat opstellingen zien van pelletkachels, houtkachels, CV-ketels met pellets, pellet barbecues en toebehoren.

Wil je de warmte van pellets in het echt aanvoelen of kennis maken met de nieuwste trends op de pelletgrills of Kamado grills?

Wij adviseren jou met plezier om de juiste keuze te maken.  Van zodra dit weer mag staat een verse kop koffie of een frisse pint klaar om je bezoek heel aangenaam te laten verlopen. 

Op zoek naar de kortste weg  om iets te bestellen? Je 24h/24h terecht :  online pelletwinkel 

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Wij maken gebruik van cookies

De website van ETecnics maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie