Onze kernwaardes

Onze kernwaardes

Integriteit

Elke medewerker en klant wordt op een eerlijke, hoffelijke en betrouwbare manier behandeld net zoals we dat voor onszelf zouden willen.

Betrouwbaarheid

Wat we beloven en afspreken wordt ook uigevoerd. Correcte, eerlijke informatie en een woord is een woord.

Professionaliteit

Een samengaan van betrouwbare en kwaliteitsvolle merken, opgeleide medewerkers en een goede uitrusting maken dat onze installaties, onderhouden en dienst na verkoop voldoet aan de hoogste eisen die de klant van ons mag verwachten.

Missie

Missie

Wij ondersteunen particulieren en kleine kmo's in de transitie naar een duurzame en betaalbare verwarming zonder fossiele brandstoffen.

Visie

Visie

De pelletwinkel - E Tecnics zorgt er voor dat particulieren en kleine bedrijven zich vandaag en morgen betaalbaar kunnen verwarmen door het gebruik van houtpellets als brandstof.

Samen met jullie zijn we bekommerd om de toekomst van onze kinderen, en geven oplossingen om te verwarmen, te koken maar ook te kunnen genieten .

Onze producten en diensten, met de focus op pellets, helpen onze klanten om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en te om ambitieuze klimaatdoelstellingen te ondersteunen.

Een correct, eerlijk advies en een stipte uitvoering dragen er toe bij dat we ook van jouw leefomgeving een gezellige warme thuis maken.

Onze realisaties
De rode loper

De rode loper

Wij ontvangen je graag in onze ruime showroom te Roeselare. Je kan er heel wat opstellingen zien van pelletkachels, houtkachels, CV-ketels met pellets, pellet barbecues en toebehoren.

Wil je de warmte van pellets in het echt aanvoelen of kennis maken met de nieuwste trends op de pelletgrills , Kamado grills of pizzaovens?

Wij adviseren jou met plezier om de juiste keuze te maken.  Met, voor wie dat wil, een verse kop koffie of een frisse pint maken we van je bezoek een aangename ervaring

Kan je niet wachten en ben je op zoek naar de kortste weg  om iets te bestellen? Je 24h/24h terecht :  online pelletwinkel 

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Wij maken gebruik van cookies

De website van De Pelletwinkel maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie