Leverings- en retourbeleid

Verzenden

Je hebt de keuze of je jouw bestelling wilt komen afhalen of wilt laten bezorgen.


De bestelde goederen van grote omvang worden verzonden op een EURO-pallet.
De verzendkosten hiervoor bedragen € 79,00 door geheel België voor een pallet tot 1000kg.

Let op:
Bij uw bestelling kan je aangeven of je gebruik wenst te maken van bezorging.
Extra voordeel bij afhalen: geen transportkosten bij afhaling in magazijn: Westlaan 212 8800 Roeselare

Wat is de levertijd?

Uit voorraad bestelde goederen worden na ontvangst van uw betaling verzonden. Hoewel wij de meest gangbare modellen op voorraad proberen te houden kan het voorkomen dat een product tijdelijk niet leverbaar is.
Je ontvangt bericht van de te verwachten levertijd.

Door wie wordt er bezorgd?

Kleine pakjes worden geleverd door Bpost.

Een pakket tot 32 kg wordt geleverd door GLS parcel.

GLS logistics is een logistieke dienstverlener die actief is in gans het land.
De pelletwinkel – Etecnics bv kan kiezen voor een andere transporteur als dit noodzakelijk en economisch verantwoord zou zijn.

Niet compleet bezorgd of beschadigd afgeleverd, wat te doen?

Zichtbare schade aan de goederen, ook transportschade moet onmiddellijk aan de chauffeur en aan de verkoper worden gemeld, je kan dit doen via e-mail, telefoon, fax of brief, uiterlijk binnen 24 uur na levering.
Na deze periode zijn alle rechten voor garantie op zichtbare gebreken uitgesloten.
Bij natuurproducten zoals speksteen kunnen er verschillen in kleur en structuur zijn, dit is geen tekortkoming.

Annulering en terugsturen van goederen

Als je jouw bestelling wenst te annuleren voor aflevering, dan kan je dit doen via e-mail, fax of brief.  Je kan gebruik maken van het herroepingsformulier om dit te laten weten.

Download hier het modelformulier
Als je jouw bestelling wenst te annuleren na ontvangst van de goederen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen contact met ons op via info@pelletwinkel.be

E Tecnics - De pelletwinkel zal het volledige bedrag (minus de verzendkosten) van jouw bestelling na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen via bankoverschrijving terugstorten.
In ieder geval moeten de goederen in onbeschadigde toestand zijn, zonder gebruikerssporen en in de originele verpakking teruggestuurd worden. Hierbij gaan de transportkosten ten laste van de koper.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Makkelijk en snel via internetbankieren.

Het factuurbedrag moet bij vooruitbetaling op onze bankrekening bijgeschreven zijn. Anders kan er geen levering plaatsvinden. Betaling door middel van het versturen van contant geld is niet mogelijk. Bij verlies zijn wij niet aansprakelijk. Met uitzondering van nadrukkelijk schriftelijke overeenkomsten zijn die bij de orderbevestiging aangegeven betalingstermijnen bindend.

Let op!!
De koper is verantwoordelijk voor alle kosten die op mislukte leveringen en weigeringen terug te voeren zijn. De pelletwinkel – Etecnics bv brengt hiervoor een bedrag in rekening van ten minste 10% van de koopprijs., met een minimum van 75,00 euro.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Reserveer nu het onderhoud van je pelletkachel om zeker te zijn van de zomerprijs.

Wil je jouw pelletkachel(s) tiptop in orde houden of vraagt je kachel service?

Je kan nu tot 30 april een plaats aanvragen voor een onderhoud  van je pelletkachel in de periode van 1 maart tot 15 oktober.

Ondanks de stijging van loonkosten en andere prijswijzigingen hebben we dezefde prijs kunnen aanhouden van verleden jaar.

€210 incl verplaatsing en schouw reinigen van het toestel.

Heb je tijdig geboekt dan ontvang je een bevestiging en maken we dan tijdig de afspraak als we naar je toe kunnen komen.

Klik hier om te reserveren

Wij maken gebruik van cookies

De website van ETecnics maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie