Smokey Goodness The best of BBQ birds

Smokey Goodness The best of BBQ birds
Terug

Smokey Goodness The best of BBQ birds

Van hot wings tot big birds: in deze eerste Best of van Smokey Goodness vind je de allerbeste Smokey Goodness-hits met kip & gevogelte, nieuw en verzameld uit eerdere boeken van Jord Althuizen. 

Fluffy Korean Chicken Bunskruidige Peruaanse Pollo of heerlijke Honey BBQ drumsticks: van het kleinste kwarteltje tot aan de big-bigger-biggest Texas Turkey to impress, jouw bird is altijd juicy & delicious met deze winning Smokey Goodness-recepten. Finger lickin’ succes gegarandeerd!

De verstokte slogan dat kip zo veelzijdig is, is een cliché, maar dit boek bekrachtigt dat cliché vol en vet. Want het is waar: met vuur en vogels zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem eens een flinke hap van die vleugel en laat je door de crispy skin met dat vleugje rook en zoutje, pleasen om daarna overweldigd te worden door de sensatie van het sappige, malse, lichtzoetige vlees. Nee, daar kan geen met bier gevoerde, gemasseerde Japanse koe tegenop!

Geniet van deze eerste Best of- en ga aan de slag met tal van waanzinnige recepten uit onze eerdere BBQ-bestsellers en veertien kakelverse recepten ter inspiratie voor vurige vernieuwing.

Prijs vanaf

€ 16,99

Beschikbaar

  Toegevoegd

Meer informatie

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Verlofperiode 2024

We gaan er even tussenuit van 22/07 tot 04/08 

Een fijn verlof iedereen.

Naar online shop

Wij maken gebruik van cookies

De website van De Pelletwinkel maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie