Superior pelletkachels

Superior pelletkachels zijn gemakkelijk te gebruiken , hebben een lange autonomie , maximale netheid en veiligheid .

Hoge prestaties worden gegarandeerd door onze technologische kern : stalen monoblok, gietijzeren vuurpot en gietijzeren frontrooster.

Het rendement van deze kachels is ook te danken aan pellets : een ecologische brandstof met een energiekracht groter dan die van hout, een zeer hoog rendement en waarvan de minimale restas gebruikt kan worden als meststof voor de tuin. Technologie en duurzaamheid komen samen in Superior-producten, waardoor ze tot de beste pelletkachels op de markt behoren.

n het uitgebreide productgamma SUPERIOR vindt je het product dat de beste oplossing is voor het verwarmen van jouw woning: een pellet-inbouwhaard, een hout- of pelletkachel, met een bekleding van robuust staal of kostbaar majolica.

Beleef de warmte van SUPERIOR door de eigenschappen, het uiterlijk, de afmetingen en de materialen te kiezen die het best passen bij jouw woning.

Download de catalogus Download de prijslijst

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Wij maken gebruik van cookies

De website van De Pelletwinkel maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie