Superior pelletkachels

Superior pelletkachels zijn gemakkelijk te gebruiken , hebben een lange autonomie , maximale netheid en veiligheid .

Hoge prestaties worden gegarandeerd door onze technologische kern : stalen monoblok, gietijzeren vuurpot en gietijzeren frontrooster.

Het rendement van deze kachels is ook te danken aan pellets : een ecologische brandstof met een energiekracht groter dan die van hout, een zeer hoog rendement en waarvan de minimale restas gebruikt kan worden als meststof voor de tuin. Technologie en duurzaamheid komen samen in Superior-producten, waardoor ze tot de beste pelletkachels op de markt behoren.

n het uitgebreide productgamma SUPERIOR vindt je het product dat de beste oplossing is voor het verwarmen van jouw woning: een pellet-inbouwhaard, een hout- of pelletkachel, met een bekleding van robuust staal of kostbaar majolica.

Beleef de warmte van SUPERIOR door de eigenschappen, het uiterlijk, de afmetingen en de materialen te kiezen die het best passen bij jouw woning.

Download de catalogus Download de prijslijst

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Reserveer nu het onderhoud van je pelletkachel om zeker te zijn van de zomerprijs.

Wil je jouw pelletkachel(s) tiptop in orde houden of vraagt je kachel service?

Je kan nu tot 30 april een plaats aanvragen voor een onderhoud  van je pelletkachel in de periode van 1 maart tot 15 oktober.

Ondanks de stijging van loonkosten en andere prijswijzigingen hebben we dezefde prijs kunnen aanhouden van verleden jaar.

€210 incl verplaatsing en schouw reinigen van het toestel.

Heb je tijdig geboekt dan ontvang je een bevestiging en maken we dan tijdig de afspraak als we naar je toe kunnen komen.

Klik hier om te reserveren

Wij maken gebruik van cookies

De website van ETecnics maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie