Onderhoud pelletkachel Rika , Superior , Piazzetta, Ravelli , Haas & Sohn en Edilkamin in Roeselare

Onderhoud pelletkachel Rika , Superior , Piazzetta, Ravelli , Haas & Sohn en Edilkamin in Roeselare

Het is belangrijk om jouw pelletkachel regelmatig te onderhouden omdat dit de efficiëntie en veiligheid van jouw kachel zal verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom het onderhouden van jouw pelletkachel belangrijk is:

Verbetering van de efficiëntie: Als jouw pelletkachel niet goed onderhouden wordt, kan de efficiëntie ervan afnemen. Een goed onderhouden kachel zal beter presteren en minder brandstof verbruiken, waardoor je geld bespaart op jouw energierekening.

Veiligheid: Als er niet regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd aan jouw pelletkachel, kan er een opeenhoping van roet en andere verbrandingsresten ontstaan. Dit kan leiden tot verstoppingen en uiteindelijk tot brandgevaar. Regelmatig onderhoud helpt dit te voorkomen.

Verlenging van de levensduur: Door regelmatig onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, kan je de levensduur van jouw pelletkachel verlengen. Dit kan je op de lange termijn geld besparen, omdat je zo minder snel een nieuwe kachel hoeft aan te schaffen.

Kwaliteit van de lucht: Een pelletkachel die niet regelmatig wordt onderhouden, kan luchtverontreiniging veroorzaken. Door de kachel regelmatig schoon te maken en de filters te vervangen, zorg je ervoor dat de lucht in jouw huis schoon en gezond blijft.

Kortom, het onderhouden van jouw pelletkachel is belangrijk om de efficiëntie, veiligheid, levensduur en luchtkwaliteit te verbeteren. Zorg ervoor dat je jouw kachel regelmatig laat inspecteren en schoonmaken door een professionele monteur.

Heb je het onderhoud nog niet laten uitvoeren?  Wacht niet tot het weer koud is maar laat het nu zeker uitvoeren.

 Zo is je pelletkachel na deze warme zomer in optimale staat en ben je helemaal zonder zorgen klaar voor de eerste herfstdagen.

Meer artikels

Onderhoud Pelletkachel Rika Superior Piazzetta Ravelli Haas Sohn En Edilkamin In Roeselare - Artikel - De Pelletwinkel

Het plezier van geven

Iets krijgen is fijn, maar kunnen geven vind ik nog altijd een stuk leuker. In feite is dit...

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De pelletwinkel 

Reserveer nu het onderhoud van je pelletkachel om zeker te zijn van de zomerprijs.

Wil je jouw pelletkachel(s) tiptop in orde houden of vraagt je kachel service?

Je kan nu tot 30 april een plaats aanvragen voor een onderhoud  van je pelletkachel in de periode van 1 maart tot 15 oktober.

Ondanks de stijging van loonkosten en andere prijswijzigingen hebben we dezefde prijs kunnen aanhouden van verleden jaar.

€210 incl verplaatsing en schouw reinigen van het toestel.

Heb je tijdig geboekt dan ontvang je een bevestiging en maken we dan tijdig de afspraak als we naar je toe kunnen komen.

Klik hier om te reserveren

Wij maken gebruik van cookies

De website van ETecnics maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie